این دستور را درست کردی؟
مرغ آلفردو با کلم بروکسل
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل
برای 2 نفرمواد اولیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل
روغن مایع
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت سینه مرغ
300 گرم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری
شیرگاو
2 پیمانه
پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)
یکسوم پیمانه
کلم بروکسل
250 گرم
سیر (حبه)
3 عدد متوسط
طرز تهیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل
آماده سازی
مرحله 1
مرغ را بشویید و به صورت دلخواه خرد کنید.نشاسته ذرت و نیمی از نمک و فلفل را در شیر حل کنید.سیر را هم پوست بگیرید و رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، مرغها را در آن تفت دهید و باقیمانده نمک و فلفل را به آن بزنید، بعد مرغها را از ظرف خارج کنید.
مرحله 2
حالا کلم بروکسلها را در همان تابه بریزید و تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهند، تفت دهید.
مرحله 3
مخلوط شیر را روی کلمها بریزید و هم بزنید تا به جوش آید؛ سپس مرغها را به ماهیتابه برگردانید و حرارت را کم کنید تا کمی سس غلیظ شود. در آخر پنیر را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا آب شده و با سس ترکیب شود.نوش جان!
نکتهها
- در این غذا از سینه یا ران مرغ بی استخوان استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر پارمیسان استفاده کنید.
- اگر کلم بروکسل در دسترس نبود میتوانید به همان میزان از کلم بروکلی استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها