slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


مرغ آلفردو با کلم بروکسل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل

برای 2 نفر

مواد اولیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

300 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

یک‌سوم پیمانه

کلم بروکسل

250 گرم

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

طرز تهیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل

آماده سازی

مرحله 1

مرغ را بشویید و به صورت دلخواه خرد کنید.نشاسته ذرت و نیمی از نمک و فلفل را در شیر حل کنید.سیر را هم پوست بگیرید و رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، مرغ‌ها را در آن تفت دهید و باقیمانده نمک و فلفل را به آن بزنید، بعد مرغ‌ها را از ظرف خارج کنید.

مرحله 2

حالا کلم بروکسل‌ها را در همان تابه بریزید و تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهند، تفت دهید.

مرحله 3

مخلوط شیر را روی کلم‌ها بریزید و هم بزنید تا به جوش آید؛ سپس مرغ‌ها را به ماهیتابه برگردانید و حرارت را کم کنید تا کمی سس غلیظ شود. در آخر پنیر را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا آب شده و با سس ترکیب شود.نوش جان!

نکته‌ها

  • در این غذا از سینه یا ران مرغ بی استخوان استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر پارمیسان استفاده کنید.
  • اگر کلم بروکسل در دسترس نبود می‌توانید به همان میزان از کلم بروکلی استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

errror occured