slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا مرغ و ذرت

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا مرغ و ذرت

برای 2 نفر

برای پاستا

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق غذاخوری

پاستا

250 گرم

برای سس

سس کچاپ

1 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

سس فرانسوی

1 قاشق غذاخوری

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

سس دودی

1 قاشق غذاخوری

برای مرغ

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

ذرت (کنسروی یا پخته)

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

350 گرم

پونه کوهی یا پونه

1 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا مرغ و ذرت

مرحله 1

ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و در یک کاسه بریزید. روغن زیتون، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و پونه کوهی را به مرغ اضافه کنید و با هم ورز دهید؛ سپس مرغ را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله 2

در ماهیتابه‌ای روغن بریزید تا داغ شود. مرغ‌های مزه‌دار شده را در آن تفت دهید، بعد ذرت را بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید، مرغ بپزد. سیر را رنده کنید، سس‌ها را در یک کاسه بریزید و سیر را هم اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.حالا مخلوط سس‌ها را به ترکیب مرغ و ذرت اضافه کرده و خوب هم بزنید و اجازه دهید، مواد 2 الی 3 دقیقه دیگر هم روی حرارت بمانند تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

مرحله 3

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

در آخر پاستای پخته را به همراه مواد مرغ در ظرف سرو بریزید و آن را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها