این دستور را درست کردی؟
فطایر مرغ
مواد اولیه فطایر مرغ
برای 2 نفرخمیر فطایر
1 قاشق غذاخوری
25 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
250 گرم
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
مواد رومال فطایر
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
مواد میانی فطایر مرغ
1 عدد کوچک
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
250 گرم
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه فطایر مرغ
طرز تهیه خمیر فطایر
مرحله 1
آرد، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن زیتون را به همراه کره ذوب شده در ظرف مخلوط کنید و شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. ( این نکته را به یاد داشته باشید اگر خمیرتان شل شد به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت شد شیر اضافه کنید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف شود؛ کمی چسبندگی در زمان ورزر دادن خمیر طبیعی است که با ورز دادن مکرر آن چسبندگی از بین میرود.)
مرحله 2
پس از اتمام ورز دادن خمیر، آن را چندین مرتبه روی سطحی صاف میکوبیم تا خمیری صاف، لطیف و یکدست به دست بیاید؛ سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را کمی چرب کرده و در آخر روی ظرف سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت به آن استراحت میدهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.
طرز تهیه مواد میانی فطایر مرغ
مرحله 1
ابتدا پیاز و سینه مرغ را به صورت نگینی خرد میکنیم، سپس مرغ را به همراه تمام ادویهجات، پیاز و روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم دار شود. حالا مرغها را در یک قابلمه با حرارت ملایم و بدون روغن میریزیم و تفت میدهیم.
مرحله 2
در این مرحله فلفل دلمهای هایی که به صورت نگینی خرد شده اند را اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم تا مزهها به خورد هم بروند. وقتی که مرغ نرم شد، آن را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
طرز تهیه فطایر مرغ
مرحله 1
پس از آنکه 1 ساعت خمیر استراحت کرد، پف خمیر را میگیریم و آن را به چانه های کوچک تقسیم میکنیم. هر چانه را با دست باز کرده و در وسط آن مواد را قرار میدهیم و روی مواد میانی، پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و خمیر را از اطراف میبندیم.
مرحله 2
فر را از قبل گرم کنید؛ در کف سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را در کف آن بچینید، روی خمیر ها را با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.
مرحله 3
خمیرها را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید بگذارید تا پخته شود، سپس گریل را روشن کرده تا روی فطایر طلایی شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها