slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


فطایر مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فطایر مرغ

برای 2 نفر

خمیر فطایر

خمیر مایه

1 قاشق غذاخوری

کره

25 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

250 گرم

شیرگاو (ولرم)

به میزان لازم

شکر

1 قاشق غذاخوری

مواد رومال فطایر

تخم مرغ (فقط زرده )

1 عدد متوسط

شیرگاو

1 قاشق غذاخوری

مواد میانی فطایر مرغ

فلفل دلمه ای (رنگی)

1 عدد کوچک

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)

250 گرم

ادویه تندوری

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه فطایر مرغ

طرز تهیه خمیر فطایر

مرحله 1

آرد، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن زیتون را به همراه کره ذوب شده در ظرف مخلوط کنید و شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. ( این نکته را به یاد داشته باشید اگر خمیرتان شل شد به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت شد شیر اضافه کنید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف شود؛ کمی چسبندگی در زمان ورزر دادن خمیر طبیعی است که با ورز دادن مکرر آن چسبندگی از بین میرود.)

مرحله 2

پس از اتمام ورز دادن خمیر، آن را چندین مرتبه روی سطحی صاف میکوبیم تا خمیری صاف، لطیف و یکدست به دست بیاید؛ سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را کمی چرب کرده و در آخر روی ظرف سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت به آن استراحت میدهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.

طرز تهیه مواد میانی فطایر مرغ

مرحله 1

ابتدا پیاز و سینه مرغ را به صورت نگینی خرد می‌کنیم، سپس مرغ را به همراه تمام ادویه‌جات، پیاز و روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا طعم دار شود. حالا مرغ‌ها را در یک قابلمه با حرارت ملایم و بدون روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم.

مرحله 2

در این مرحله فلفل دلمه‌ای هایی که به صورت نگینی خرد شده اند را اضافه کرده و درب قابلمه را می‌گذاریم تا مزه‌ها به خورد هم بروند. وقتی که مرغ نرم شد، آن را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.

طرز تهیه فطایر مرغ

مرحله 1

پس از آنکه 1 ساعت خمیر استراحت کرد، پف خمیر را میگیریم و آن را به چانه های کوچک تقسیم میکنیم. هر چانه را با دست باز کرده و در وسط آن مواد را قرار میدهیم و روی مواد میانی، پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و خمیر را از اطراف میبندیم.

مرحله 2

فر را از قبل گرم کنید؛ در کف سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را در کف آن بچینید، روی خمیر ها را با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

مرحله 3

خمیرها را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید بگذارید تا پخته شود، سپس گریل را روشن کرده تا روی فطایر طلایی شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها