این دستور را درست کردی؟
کرپ سوخاری با مرغ
مواد اولیه کرپ سوخاری با مرغ
برای 2 نفرکرپ
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
2 پیمانه
مواد لازم برای سرخ کردن کرپ سوخاری با مرغ
2 عدد متوسط
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
مواد میانی
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 قاشق مرباخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه کرپ سوخاری با مرغ
مرحله 1
ابتدا پیاز و سینه مرغ را به صورت نگینی خرد میکنیم، سپس مرغ را به همراه تمام ادویهجات، پیاز و روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم دار شود. حالا مرغها را در یک قابلمه با حرارت ملایم و بدون روغن میریزیم و تفت میدهیم.
مرحله 2
در این مرحله فلفل دلمهای هایی را که به صورت نگینی خرد شده اند اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم تا مزهها به خورد هم بروند. وقتی که مرغ نرم شد، آن را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
طرز تهیه کرپ
مرحله 1
همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود، بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید؛ دقت کنید که نباید در آن روغن بریزید و باید بدون روغن باشد. از مایه یک یا دو ملاقه در ماهیتابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد در کف ماهیتابه پخش شود، زمانی که یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگرش را بپزید.
طرز تهیه کرپ سوخاری با مرغ
مرحله 1
موادی که از قبل آماده شده را در ابتدای خمیر کرپ قرار دهید، لبه های خمیر کرپ را به داخل بیاورید و آن را رول کنید. بعد آنها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و نمک بزنید سپس در آرد سوخاری بغلتانید، و در آخر در روغن داغ و شناور سرخ کنید. نوش جان
نکتهها
بنا بر سلیقه و ذائقه خودتان، میتوانید به مواد میانی، پنیر پیتزا اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها