این دستور را درست کردی؟
کرپ سوخاری با مرغ
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرکرپ
شکر
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
تخم مرغ
2 عدد متوسط
آب
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
آرد سفید
2 پیمانه
شیرگاو
2 پیمانه
مواد لازم برای سرخ کردن کرپ سوخاری با مرغ
تخم مرغ
2 عدد متوسط
آرد سوخاری
به میزان لازم
شیرگاو
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
مواد میانی
فلفل دلمه ای (رنگی و خرد شده)
4 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)
250 گرم
ادویه تندوری
1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه کرپ سوخاری با مرغ
مرحله 1
ابتدا پیاز و سینه مرغ را به صورت نگینی خرد میکنیم، سپس مرغ را به همراه تمام ادویهجات، پیاز و روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم دار شود. حالا مرغها را در یک قابلمه با حرارت ملایم و بدون روغن میریزیم و تفت میدهیم.
مرحله 2
در این مرحله فلفل دلمهای هایی را که به صورت نگینی خرد شده اند اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم تا مزهها به خورد هم بروند. وقتی که مرغ نرم شد، آن را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
طرز تهیه کرپ
مرحله 1
همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود، بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید؛ دقت کنید که نباید در آن روغن بریزید و باید بدون روغن باشد. از مایه یک یا دو ملاقه در ماهیتابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد در کف ماهیتابه پخش شود، زمانی که یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگرش را بپزید.
طرز تهیه کرپ سوخاری با مرغ
مرحله 1
موادی که از قبل آماده شده را در ابتدای خمیر کرپ قرار دهید، لبه های خمیر کرپ را به داخل بیاورید و آن را رول کنید. بعد آنها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و نمک بزنید سپس در آرد سوخاری بغلتانید، و در آخر در روغن داغ و شناور سرخ کنید. نوش جان
نکتهها
- بنا بر سلیقه و ذائقه خودتان، میتوانید به مواد میانی، پنیر پیتزا اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها