slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
فر
سطح مهارت
سخت
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


گراتن سیب زمینی و مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گراتن سیب زمینی و مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه گراتن سیب زمینی و مرغ

روغن مایع (برای پخت مرغ)

4 قاشق غذاخوری

سیب زمینی

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

قارچ

7 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای (رنگی- برای تزئین)

به میزان لازم

گوشت سینه مرغ

300 گرم

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع (برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی)

یک‌چهارم پیمانه

سس بشامل

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

2 پیمانه

کره

50 گرم

خامه (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و مرغ

مرحله1

برای تهیه سس بشامل، کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه (در صورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.

مرحله2

سینه مرغ را خرد کنید و بشویید. پیاز را پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و در کاسه‌ای همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز خوب با مرغ مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله3

بعد از گذشت این مدت زمان، مرغ را که در یخچال مانده و طعم گرفته در ماهیتابه‌ای بریزید. کمی روغن اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید. در این فاصله قارچ‌ها را بشویید، ورقه‌ای برش بزنید و در اواسط پخت مرغ به تابه اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید مرغ و قارچ با آب خودشان پخته شوند تا دیگر آبی در ظرف باقی نماند.

مرحله4

سیب‌زمینی را بشویید، پوست بگیرد و خلالی خرد کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ سپس سیب‌زمینی‌های خلال شده را اضافه و سرخ کنید وکنار بگذارید. بعد ازآن فلفل دلمه‌ای رنگی را بشویید، نگینی خرد کنید (تمام قسمت‌های سفید رنگ و دانه‌های آن را جدا کنید، تا در غذا باعث تلخی نشود) و برای تزیین کنار بگذارید.

مرحله5

کف ظرف نسوز را چرب کنید و به‌ترتیب زیر مواد را لایه لایه در ظرف بریزید:

  1. سیب‌زمینی سرخ‌شده
  2. سس بشامل
  3. مرغ
  4. سس بشامل
  5. سیب‌زمینی سرخ‌شده
  6. پنیر پیتزا
  7. فلفل دلمه‌ای رنگی برای تزیین

مرحله6

حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه قرار دهید. حدود15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد، که روی گراتن کاملا طلایی شود. مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.

نکته‌ها

نکات
  1. در صورت تمایل می‌توانید به‌جای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
  2. اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده می‌کنید، بهتر است دم‌کنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
  3. میزان روغن، نمک، و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها