این دستور را درست کردی؟
پیتزا کالزون مرغ
مواد اولیه پیتزا کالزون مرغ
برای 2 نفربرای پیتزا
1 قاشق چایخوری
6 قاشق غذاخوری
350 گرم
2 قاشق غذاخوری
10 عدد متوسط
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
3 عدد متوسط
2 پیمانه
4 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
400 گرم
برای پیتزا
1 قاشق غذاخوری
یک و نیم قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه پیتزا کالزون مرغ
مرحله 1
فیله مرغ را خرد کنید، در ماهیتابه کمی روغن بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید، سیر را ریز رنده کرده و همراه با فیلههای مرغ در ماهیتابه تفت بدهید، بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد کنید و تمام قسمتهای سفید رنگ و دانههای آن را جدا کرده و به مرغ اضافه کنید. قارچهای شسته شده را که به صورت ورقهای خرد کردهاید همراه با آویشن به مواد اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا با هم بپزند و مزهها به خورد هم برود. در آخر خامه را اضافه کرده و تفت دهید، سپس حرارت را خاموش کنید.
مرحله 2
کف قالب را چرب کنید، خمیر را در قالب باز کنید و سس کچاپ را روی نیمی از خمیر بمالید. حالا پنیر پیتزا بپاشید، سپس قارچ و مرغ تفت داده شده را بر روی آنها قرار دهید و دوباره پنیر بپاشید.
مرحله 3
نیمی دیگر از خمیر را که هیچگونه موادی بر روی آن قرار ندادهاید بر روی نیم دیگر مانند یک پوشش قرار دهید و لبههای خمیر را روی هم بیاورید و فشرده کنید که در انتها شکل پیتزای شما نیم دایره شود. حالا زرده تخم مرغ ، روغن زیتون و شیر را باهم مخلوط کنید، با قلم مو روی خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل مرتبا پیتزا را چک کنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیافتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.
نکتهها
- درصورتیکه تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای ایتالیایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقهمندید پیتزای شما خمیری حجیم داشتهباشد به طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
- درصورتیکه خمیر پیتزای آماده تهیه میکنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیمشدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
- زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
- میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتیمتر درنظر گرفتهشده است.
- میزان مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها