slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
پاکستان

این دستور را درست کردی؟


چِپلی‌کباب مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چِپلی‌کباب مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه چپلی کباب مرغ

فلفل دلمه ای

1 عدد متوسط

گشنیز

50 گرم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

روغن مایع

نصف پیمانه

آرد سفید

3 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)

300 گرم

پیازچه (ساقه)

7 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق غذاخوری

فلفل سبز تند (یا فلفل قرمز تند)

2 عدد متوسط

طرز تهیه چِپلی‌کباب مرغ

مرحله 1

ابتدا فلفل سبز، پیازچه و فلفل دلمه‌ای ها را نگینی خرد کرده و گشنیز را ساطوری کنید.

مرحله 2

سیر را ریز رنده کنید.

مرحله 3

سینه مرغ را با غذا ساز یا چرخ گوشت چرخ کنید. تمامی مواد در یک ظرف بریزید آن ها را خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله 4

روغن را در تابه داغ کنید و مواد را به صورت کتلت با دست فرم دهید و در تابه ای روی حرارت ملایم هر دو طرف آن ها را سرخ کنید؛ هنگام سرو کتلت چپلی آن ها را با گشنیز تازه تزیین کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها