slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


مرغ در شیرنارگیل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ در شیرنارگیل

برای 2 نفر

مواد اولیه مرغ در شیر نارگیل

گوشت مرغ (فیله)

400 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

شیر نارگیل

یک و نیم پیمانه

پودر زنجبیل

1 قاشق غذاخوری

کره

100 گرم

دانه زیره

1 قاشق مرباخوری

فلفل سبز

2 عدد متوسط

لیمو ترش

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

بادام (پوست گرفته)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ در شیرنارگیل

مرحله 1

پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید؛ سپس مرغ را با پیاز خرد شده و پودر زنجبیل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)

پس از مزه‌دار شدن مرغ سیر را ریز رنده کرده، فلفل سبز را هم ساطوری خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا کره را در قابلمه روی حرارت ملایم ذوب کرده و هر دو طرف مرغ را در آن سرخ کنید. پس از آن سیر، فلفل‌سبز و زیره را به مرغ اضافه کنید و کمی باهم تفت دهید. در ادامه شیر نارگیل، بادام، نمک و فلفل را بریزید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم بپزد. در انتها آب‌لیمو را بگیرید و به غذا اضافه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

برای گرفتن پوست نازک مغز بادام، مقدار آب روی اجاق بگذارید تا به جوش آید. بادام ها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید حدود 3 تا 4 دقیقه بجوشند (دقت کنید این زمان زیاد نشود چون تردی بادام از دست می‌رود). پس از آن بادام‌ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند بعد با دستمال کاغذی آن‌ها را خشک کرده و پوستشان را با دست جدا کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها