این دستور را درست کردی؟
مرغ در شیرنارگیل
مواد اولیه مرغ در شیرنارگیل
برای 2 نفرمواد اولیه مرغ در شیر نارگیل
400 گرم
1 عدد متوسط
یک و نیم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ در شیرنارگیل
مرحله 1
پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید؛ سپس مرغ را با پیاز خرد شده و پودر زنجبیل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)
پس از مزهدار شدن مرغ سیر را ریز رنده کرده، فلفل سبز را هم ساطوری خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
حالا کره را در قابلمه روی حرارت ملایم ذوب کرده و هر دو طرف مرغ را در آن سرخ کنید. پس از آن سیر، فلفلسبز و زیره را به مرغ اضافه کنید و کمی باهم تفت دهید. در ادامه شیر نارگیل، بادام، نمک و فلفل را بریزید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم بپزد. در انتها آبلیمو را بگیرید و به غذا اضافه کنید.
نوش جان!
نکتهها
برای گرفتن پوست نازک مغز بادام، مقدار آب روی اجاق بگذارید تا به جوش آید. بادام ها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید حدود 3 تا 4 دقیقه بجوشند (دقت کنید این زمان زیاد نشود چون تردی بادام از دست میرود). پس از آن بادامها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند بعد با دستمال کاغذی آنها را خشک کرده و پوستشان را با دست جدا کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها