این دستور را درست کردی؟
مرغ در سس پیاز و سرکه
مواد اولیه مرغ در سس پیاز و سرکه
برای 2 نفرمواد اولیه مرغ در سس پیاز و سرکه
3 عدد متوسط
نصف پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
50 گرم
1 عدد بزرگ
نصف پیمانه
500 گرم
طرز تهیه مرغ در سس پیاز و سرکه
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را بشوید، پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.
- گوشت مرغ را هم بشویید به صورت نواری برش بزنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس مرغ را در آن تفت دهید تا جایی که رنگ مرغ تغییر کند؛ پس از آن مرغهای سرخ شده را از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2
در همان ماهیتابه اگر نیاز بود کمی روغن یا کره بریزید و پیازها را تفت دهید تا بلوری شوند؛ سپس شکر اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شکر، آب شود.
مرحله 3
حالا مرغ را در پیاز بریزید، نمک، فلفل و برگ بو اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ادامه سرکه انگور و آب را در مرغ بریزید، درب ظرف را بگذارید و اجازه مرغ با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود. برای سرو میتوانید مرغ را در ظرف بکشید و سس را در یک ظرف دیگر بریزید و کنارش بگذارید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها