slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


مرغ در سس پیاز و سرکه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ در سس پیاز و سرکه

برای 2 نفر

مواد اولیه مرغ در سس پیاز و سرکه

برگ بو

3 عدد متوسط

آب (جوش)

نصف پیمانه

شکر

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

کره

50 گرم

پیاز

1 عدد بزرگ

سرکه انگور

نصف پیمانه

گوشت سینه مرغ (یا ران مرغ بدون استخوان)

500 گرم

طرز تهیه مرغ در سس پیاز و سرکه

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشوید، پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.
  2. گوشت مرغ را هم بشویید به صورت نواری برش بزنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس مرغ را در آن تفت دهید تا جایی که رنگ مرغ تغییر کند؛ پس از آن مرغ‌های سرخ شده را از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2

در همان ماهیتابه اگر نیاز بود کمی روغن یا کره بریزید و پیازها را تفت دهید تا بلوری شوند؛ سپس شکر اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شکر، آب شود.

مرحله 3

حالا مرغ را در پیاز بریزید، نمک، فلفل و برگ بو اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ادامه سرکه انگور و آب را در مرغ بریزید، درب ظرف را بگذارید و اجازه مرغ با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود. برای سرو می‌توانید مرغ را در ظرف بکشید و سس را در یک ظرف دیگر بریزید و کنارش بگذارید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها