slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن-فر
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


لازانیا مرغ سرگنجشکی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه لازانیا مرغ سرگنجشکی

برای 2 نفر

مواد اولیه لازانیا مرغ سرگنجشکی

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

آرد نخودچی (یا آرد سوخاری)

1 قاشق غذاخوری

نمک (برای قلقلی)

1 قاشق چای‌خوری

لازانیا

250 گرم

فلفل سیاه (برای سس گوجه)

1 قاشق چای‌خوری

آب (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

به میزان لازم

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

2 پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک (برای سس گوجه)

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده مرغ

300 گرم

فلفل سیاه (برای قلقلی)

1 قاشق چای‌خوری

آب (برای سس گوجه)

یک‌سوم پیمانه

روغن مایع (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

5 قاشق غذاخوری

روغن مایع (برای سس گوجه)

یک‌چهارم پیمانه

نمک (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لازانیا مرغ سرگنجشکی

مواد میانی

مرحله1

"

گوجه و پیاز را بشویید و پوست بگیرید. گوجه را پوره کرده یا خیلی ریز خرد کنید. پیاز را هم ریز رنده کنید و آبش را بگیرید؛ برای این کار می‌توانید از یک پارچه تمیز کمک بگیرید.

مرحله2

در کاسه‌ای گوشت چرخ کرده مرغ را با پیاز، آرد نخودچی یا سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید و ورز دهید. از گوشت قلقلی درست کنید، در ظرفی بچینید و به مدت۱ساعت در یخچال بگذارید.

"

مرحله3

"

بعد از۱ساعت، قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. گوجه را در روغن تفت دهید تا آبش کمی کشیده شود، سپس نمک، فلفل و رب بزنید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی‌اش گرفته شود. بعد قلقلی‌ها را اضافه کرده، زیر و رو کنید. در پایان کمی آب‌جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا سس روی حرارت ملایم غلیظ شود.

تهیه لازانیا

مرحله1

اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کرده‌اید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقه‌ها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شده‌است بجوشانید.

پس از جوشاندن، ورقه‌ها را با آب‌سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیش‌پخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقه‌ها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.

فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیواره‌های ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشک‌شدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری می‌کند.

پیچیدن بقچه‌ای

مرحله1

دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقه‌ها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)

مرحله2

در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیه‌شده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقه‌ها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.

مرحله3

حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چرب‌شده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها