slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


شاورما مرغ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شاورما مرغ

برای 2 نفر

برای چاشنی

ارده

2 قاشق غذاخوری

ماست

4 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

دورچین

پیاز

1 عدد متوسط

جعفری (ساطوری)

4 قاشق غذاخوری

سماق

1 قاشق مرباخوری

شاورما مرغ

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

نان پیتا Pita Bread

4 عدد متوسط

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شاورما مرغ

مرحله 1

سینه مرغ را نواری برش دهید. سس مایونز، آویشن، پاپریکا، زنجبیل، پودر پیاز، پودر سیر، نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون را در کاسه‌ای ترکیب کنید.

مرحله 2

سس آماده‌شده را به مرغ بزنید و ترکیب کنید، بعد مرغ را در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

  • مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمان برای خواباندن مرغ در مواد، بین 1 تا 10 ساعت است.

مرحله 3

وقتی مرغ مزه‌دار شد، آن را با موادش در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا تفت بخورد و بپزد. (نیازی به اضافه‌کردن روغن نیست، فقط تابه شما نچسب باشد.)

مرحله 4

حالا مرغ تفت‌خورده را لای نان بریزید، نان را ببندید، بیرونش را چرب کنید و داخل ساندویچ‌ساز بگذارید.

مرحله 5

برای کنارِ شاورما، پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. جعفری را هم ساطوری خرد کنید. بعد آن‌ها را با سماق، در یک کاسه بریزید و ترکیب کنید.

مرحله 6

برای سس شاورما هم سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. ماست، ارده، سیر رنده‌شده، آبلیمو، نمک و فلفل را ترکیب کنید. در نهایت شاورما را در کنار پیاز‌،جعفری و سس، سرو کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، چاشنی، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. در صورت تمایل می‌توانید مرغ تفت‌خورده را با خیار شور و سیب‌زمینی سرخ‌شده لای نان بگذارید و گریل کنید. برای 2 نفر، 3 عدد خیارشور و 1 عدد سیب‌زمینی متوسط کافیست.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها