slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
تند
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


خورش مرغ در سس قرمز

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش مرغ در سس قرمز

برای 2 نفر

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

8 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای (قرمز)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت مرغ (فیله)

6 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

زنجبیل تازه (رنده شده)

1 قاشق مرباخوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

فلفل سبز تند

1 عدد متوسط

طرز تهیه خورش مرغ در سس قرمز

آماده‌سازی

  1. فلفل‌دلمه‌ای، فلفل‌سبز، سیر و پیاز را خوب بشویید؛
  2. دانه‌‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را بگیرید و فلفل‌دلمه‌ای را نگینی خرد کنید؛
  3. سیر و زنجبیل را جداگانه رنده کنید؛
  4. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛
  5. فلفل‌سبز را ریز و ساطوری خرد کنید؛
  6. مرغ را به اندازه‌های دلخواه خرد کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه یا تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. فیله مرغ را در روغن سرخ کرده، در ظرفی بچینید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا پیاز را در همان قابلمه یا تابه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود، سپس فلفل دلمه‌ای، فلفل‌سبز، سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید و تا وقتی فلفل‌دلمه‌ای نرم شود تفت دهید.

مرحله 3

در این مرحله نمک، زردچوبه، فلفل، زیره و تخم گشنیز را هم اضافه کنید و هم‌بزنید.

مرحله 4

درانتها مرغ سرخ‌شده را داخل خورش بریزید، آبِ لیمو ترش و آب را هم اضافه کنید و درِ ظرف را بگذارید تا خورش روی حرارت ملایم بپزید و جا بیفتد.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها