این دستور را درست کردی؟
خورش مرغ در سس قرمز
مواد اولیه خورش مرغ در سس قرمز
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
8 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
6 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
طرز تهیه خورش مرغ در سس قرمز
آمادهسازی
- فلفلدلمهای، فلفلسبز، سیر و پیاز را خوب بشویید؛
- دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را بگیرید و فلفلدلمهای را نگینی خرد کنید؛
- سیر و زنجبیل را جداگانه رنده کنید؛
- پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛
- فلفلسبز را ریز و ساطوری خرد کنید؛
- مرغ را به اندازههای دلخواه خرد کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه یا تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. فیله مرغ را در روغن سرخ کرده، در ظرفی بچینید و کنار بگذارید.
مرحله 2
حالا پیاز را در همان قابلمه یا تابه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود، سپس فلفل دلمهای، فلفلسبز، سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید و تا وقتی فلفلدلمهای نرم شود تفت دهید.
مرحله 3
در این مرحله نمک، زردچوبه، فلفل، زیره و تخم گشنیز را هم اضافه کنید و همبزنید.
مرحله 4
درانتها مرغ سرخشده را داخل خورش بریزید، آبِ لیمو ترش و آب را هم اضافه کنید و درِ ظرف را بگذارید تا خورش روی حرارت ملایم بپزید و جا بیفتد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها