slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


تاس‌کباب مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تاس‌کباب مرغ

برای 2 نفر

تاس کباب

نخود فرنگی (پخته یا کنسروی)

2 قاشق غذاخوری

هویج

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

سیب زمینی

1 عدد متوسط

تاس کباب

به

1 عدد کوچک

سس

لیمو عُمانی (اَمانی) (پودر)

1 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

دارچین

1 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

2 پیمانه

روغن مایع

نصف پیمانه

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

کباب

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده مرغ

300 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

آرد نخودچی

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تاس‌کباب مرغ

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز، هویج، سیب زمینی و به را بشویید.
  2. نصف پیازها را رنده کرده و آبشان را بگیرید.
  3. به را به صورت دلخواه خرد کنید.
  4. هویج، سیب زمینی و مابقی پیاز ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را با گوشت مخلوط کنید، بعد آن ها را با هم خوب ورز دهید.

مرحله 2

از مواد گوشتی بردارید و به صورت گرد شکل دهید. در تابه روغن بریزید و مواد جدا شده را سرخ کنید، بعد آن ها را کنار بگذارید.

مرحله 3

در یک تابه دیگر روغن بریزید تا داغ شود. رب گوجه را کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود، بعد زردچوبه، نمک، فلفل، گرد لیمو و دارچین را در رب بریزید و کمی هم بزنید. حالا در سس آب بریزید و وقتی جوش آمد حرارت را خاموش کنید.

مرحله 4

در یک قابلمه به ترتیب سیب زمینی، هویج، به و پیاز را بچینید، کباب ها را روی این مواد بگذارید و نخود فرنگی را هم اضافه کنید. سسی را که در مرحله قبل آماده کردید، روی مواد بریزید و اجازه دهید تا تاس کباب روی حرارت ملایم بپزد.

نوش جان!

نکته‌ها


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها