این دستور را درست کردی؟
خوراک مرغ با سس مخصوص
مواد اولیه خوراک مرغ با سس مخصوص
برای 2 نفرمواد اولیه خوراک مرغ با سس مخصوص
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
400 گرم
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
150 گرم
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک مرغ با سس مخصوص
مرحله 1
مرغ را بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید. تکههای مرغ را در یک کاسه بریزید و به آن پودر سیر، ریحان خشک، پاپریکا، روغن زیتون، آبلیمو، سماق، سیر، نمک و فلفل بزنید و ورز دهید، بعد مرغ را در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)
مرحله 2
پیازچهها را بشویید و خرد کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیازچهها را در ظرف بریزید و بگذارید، روی حرارت ملایم کمی تفت بخورند؛ سپس مرغ را به آن اضافه کرده و مجدد کمی تفت دهید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید، مرغ روی حرارت خیلی کم با آب خودش بپزد. (اگر در هنگام پخت آب غذا بخار شد و مرغها هنوز نپخته بودند، مقدار خیلی کمی آبجوش اضافه کنید.)
مرحله 3
درانتهای پخت، وقتی که آب مرغ بخار شده بود سس کچاپ، سرکه بالزامیک، عسل، خردل، فلفل و آویشن را روی آن بریزید، هم بزنید و اجازه دهید، مرغ حدود 2 تا 3 دقیقه دیگر با مواد بپزد تا مزهها به خورد هم بروند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها