این دستور را درست کردی؟
چورک قاتق
مواد اولیه چورک قاتق
برای 2 نفرمواد اولیه چورک قاتق
4 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
50 گرم
طرز تهیه چورک قاتق
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز و سیر را شسته و پوست بگیرید، سپس پیاز را به صورت نگینی بزرگ یا ریز خرد کنید. سیر را نیز به صورت نازک و ورقهای خرد کرده یا رنده کنید.
- در ماست کمی آب بریزید و هم بزنید تا ماست باز شود.
- نصف تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا کاملا باز شوند. نصف دیگر را نگه دارید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه کره بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و عسلی شود. حالا سیر را اضافه کرده و پس از یک تفت کوچک نعناع و زردچوبه بریزید و مجدد تفت دهید.
مرحله 2
در این مرحله آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
مرحله 3
فلفل سیاه، نمک و نصف پیمانه آب به غذا اضافه کرده و آن را هم بزنید تا بجوشد.
مرحله 4
پس از این که آب به جوش آمد، ماست را اضافه کنید و تند هم بزنید.
- البته میتوانید ماست را همزمان با آب اضافه کنید؛ فقط باید تا زمان به جوش آمدن آب آن را تند و مداوم هم بزنید تا ماست نبرد.
- این غذا می تواند غلیظ یا کمی شل باشد.
مرحله 5
وقتی غذا جوشید، تخم مرغ های هم زده را به غذا اضافه کنید و آن را مرتب هم بزنید تا غذا دوباره به جوش آید.
مرحله 6
تخم مرغ های درسته را روی غذا بشکنید و درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا غذا ته نگیرد. وقتی تخم مرغ خودش را گرفت، غذا را سرو کرده و به صورت تلیت شده میل کنید.
- در حین شکستن تخم مرغ در قابلمه، دست خود را پایین بگیرید تا تخم مرغ از هم باز نشود.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها