slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


بورانی گشنیز و گردو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بورانی گشنیز و گردو

برای 2 نفر

مواد اولیه بورانی گشنیز و گردو

ماست شیرین

یک و نیم پیمانه

گشنیز (تازه و ساطوری)

5 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

پیازچه (ساقه)

2 عدد متوسط

طرز تهیه بورانی گشنیز و گردو

مرحله 1

مغز گردو، گشنیز با ساقه و پیازچه را خرد کرده، درون ماست بریزید، نمک را به آن اضافه کنید و درون یخچال بگذارید تا خنک شوند. پس از خنک شدن غذای شما آماده است، آن را در ظرف بورانی بکشید و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها