slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کوکو ذرت

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکو ذرت

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو ذرت

آرد سفید

60 گرم

ذرت (پخته یا کنسروی)

200 گرم

تخم مرغ

2 عدد متوسط

بکینگ پودر

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیازچه (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای

60 گرم

جعفری (تازه و ساطوری)

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه کوکو ذرت

مرحله 1

اگر شما از دانه ذرت خام استفاده کردید، ابتدا میبایست آنها را به صورت بخار پز یا آب پز به صورت کامل بپزید؛ دانه های ذرت باید به خوبی پخته شده باشند. شما می توانید از کنسرو ذرت هم استفاده کنید.

مرحله 2

فلفل دلمه ای را بصورت نگینی و  جعفری و پیازچه را ساطوری خرد کنید.

مرحله 3

سپس همه مواد را در یک کاسه بریزید؛ تخم مرغ ها را هم به آنها اضافه کنید و به خوبی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

 ماهیتابه نچسب را روی شعله بگذارید، چند قاشق روغن بریزید تا داغ شود. از مواد کوکو در تابه بریزید؛ اجازه بدهید با شعله کم سرخ شوند. بعد از سرخ شدن یک طرف، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

 

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها