این دستور را درست کردی؟
برانی کدو آذربایجان شرقی
مواد اولیه برانی کدو آذربایجان شرقی
برای 2 نفرمواد اولیه برانی کدو
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
2 عدد کوچک
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
4 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد بزرگ
طرز تهیه برانی کدو آذربایجان شرقی
آماده سازی
مرحله 1
- کدو سبز، پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
- کدو را از طول به صورت ورقهای برش بزنید.
- پیاز را نگینی و گوجه و سیبزمینی را مکعبی خرد کنید
- سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا بلوری شود، سپس زردچوبه بزنید و بعد از یک تفت کوچک کنار بگذارید.
مرحله 2
کدوها را در روغن کمی سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند، سپس آنها را هم کنار بگذارید.
مرحله 3
در تابه یا قابلمه گوجهفرنگی را هم در کمی روغن تفت دهید.
مرحله 4
حالا کدو، پیاز سرخ شده، سیر، نمک، فلفل، زردچوبه و غوره ( یا آب غوره) را به گوجه اضافه کنید. کمی هم آبجوش بریزید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 5
در این فاصله سیبزمینیها را هم در ظرف دیگری سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله 6
پس از طبخ غذا، در هنگام سرو سیبزمینیهای سرخ شده را روی برانی قرار دهید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
برای پخت این خورش برای 2 نفر، یک-سوم پیمانه آبجوش کافیست.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها