این دستور را درست کردی؟
خورش کدو کرمان
مواد اولیه خورش کدو کرمان
برای 2 نفر200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
طرز تهیه خورش کدو کرمان
آماده سازی
مرحله 1
-
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای درشت خرد کنید.
-
پیاز و کدو را بشویید و پوست بگیرید.
-
پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
کدو را به سه تکه تقسیم کنید.
-
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و گوشت را در آن تفت دهید. کمی نمک، فلفل (در صورت تمایل) و زردچوبه بزنید و مقداری آب بریزید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
کدو را در روغن سرخ کنید و 10 دقیقه آخر پخت روی خورش بریزید.
مرحله 3
حالا نوبت زعفران است که میتوانید یا آن را همراه با کدو اضافه کنید یا پس از پخت در غذا بریزید تا خورش عطر و طعم بهتری بگیرد.
-
برای چاشنی خورش، لیمو تازه را آب بگیرید و با شکر در غذا بریزید تا خورش طعم ملس بگیرد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
- اگر لیمو تازه نداشتید میتوانید از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
سلام وقتتون بخیر 🌷 شکر باعث شیرین شدن غذا نمیشه ؟ میشه حذفش کرد ؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها