تیرامیسو
این دستور را درست کردی؟
سیب خامهای
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سیب خامهای
برای 2 نفرمواد اولیه سیب خامهای
شکر
50 گرم
سیب درختی
2 عدد متوسط
خامه
100 گرم
آب
سهچهارم پیمانه
پودر قند (یا پودر قند)
2 قاشق غذاخوری
پودر پسته (برای تزیین)
1 قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه
150 گرم
طرز تهیه سیب خامهای
آماده سازی
مرحله 1
- در صورت استفاده از عسل، آن را بن ماری کنید. برای انجام این کار یک کتری آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید، بعد عسل را در کاسهای بریزید و روی کتری بگذارید تا نرم شود. سیبها را بشویید، پوست بگیرید، بعد حلقهای برش بزنید و هستهها و قسمت سفت میانی آنها را خارج کنید.
- خامه، پنیر و عسل بنماری شده یا پودر قند را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 1
آب و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سیبها را اضافه کنید و بگذارید تا حدی بپزند که نرم شوند؛ دقت کنید که سیبها له نشوند.
مرحله 2
سیبها را بیرون بیاورید و در ظرفی بچینید تا خنک شوند. با خامهای که آماده کردید وسط سیب ها را پر کنید و برای تزیین پودر پسته بپاشید. آب و شکرِ سیبها را هم میتوانید روی حرارت، غلیظ کنید و به صورت سس روی خامه و سیب بریزید.
نکتهها
نکات
- میزان شکر،عسل یا پودر قند برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- به جای پودر پسته میتوانید از پودر سایر مغز دانهها یا پودر شکلات استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها