slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه-ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


سوپ سبزیجات خامه‌ای

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ سبزیجات خامه‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ سبزیجات خامه‌ای

نخود فرنگی

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد بزرگ

ذرت

4 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

عصاره مرغ (یا عصاره گوشت)

1 عدد متوسط

آب (جوش)

2 پیمانه

جعفری (تازه و ساطوری)

1 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

قارچ (خردشده)

1 پیمانه

هویج

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

2 پیمانه

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه‌ای

مرحله 1

پیاز، سیر، قارچ و هویج را بشویید. قارچ را ورق‌ای برش بزنید. پیاز، سیر و هویج را پوست بگیرید. پیاز و هویج را نگینی و سیر را رنده کنید. جعفری پاک کرده و شسته را هم ساطوری کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید؛بعد ادامه آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله 3

حالا قارچ، هویج، نخودفرنگی، ذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 4

در ادامه عصاره، آب‌جوش و شیررا در قابلمه بریزید و اجازه دهید سبزیجات با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.

مرحله 5

در حین پخت به غذا سر بزنید و اگر سوپ کم آب شد و سبزیجات هنور سفت بودند، مقداری شیر اضافه کنید. زمانی که سوپ کاملا پخت و جا افتاد، شعله را خاموش کرده، سپس جعفری ساطوری و خامه را در سوپ بریزید و هم بزنید. دقت داشته باشید خامه و جعفری نیازی به جوشیدن ندارند، پس شعله را روشن نکنید. قبل از سرو، کمی از غذا بچشید و نمک آن را بر حسب ذائقه خود اندازه کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و خامه به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات،ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. در صورتی که از کنسرو مخلوط سبزیجات نخودفرنگی، ذرت و هویج به صورت خرد شده استفاده کردید، میزان مورد نظر برای 2 نفر، یک و نیم پیمانه است.

  3. اگر در هر مرحله از پخت غذا کم آب بود می‌توانید به آن آبِ جوش یا شیر داغ اضافه کنید.
  4. غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 پیمانه آب‌جوش برای پخت موادی که به سوپ اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  5. می‌توانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
  6. پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر یا در کمی آبِ داغ حل کرده و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها