slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


استیک مرغ سوخاری

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه استیک مرغ سوخاری

برای 2 نفر

مواد اولیه استیک مرغ سوخاری

فلفل سیاه

1 قاشق مرباخوری

شیرگاو

2 پیمانه

گوشت سینه مرغ

400 گرم

رزماری (خردشده)

1 قاشق مرباخوری

کره

100 گرم

نمک

1 قاشق مرباخوری

پودر سوخاری

به میزان لازم

طرز تهیه استیک مرغ سوخاری

مرحله1

ابتدا استخوان‌های موجود در سینه مرغ را خارج کنید، سپس سینه مرغ را با یک کارد تیز از عرض به دو تکه تقسیم کنید و با بیفتک‌کوب بکوبید تا کمی نازک شود.

مرحله2

حالا روی سینه مرغ نمک و فلفل بپاشید، بعد در شیر و رزماری بخوابانید و به مدت30دقیقه در یخچال نگهدارید.

مرحله3

کره را ذوب کنید.فر را با دمای190درجه برای چند دقیقه گرم کنید، در این مدت کف یک ظرف نسوز را با مقداری کره چرب کنید.سینه مرغ را از شیر در آورید و خوب در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت‌های آن آغشته به آرد سوخاری شود بعد در ظرف بچینید.

مرحله4

روی سینه مرغ هم کره ذوب‌شده بریزید و به مدت30الی40دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.در زمان پخت مرتبا استیک‌تان را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.زمانی که روی مرغ‌ها طلایی شد، غذا آماده است و می‌توانید از فر خارج کنید.

نکته‌ها

نکات
"
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر به فر دسترسی ندارید می‌توانید استیک را در مخلوط کره و روغن سرخ کنید. در اینصورت به‌جای ۱۰۰ گرم کره برای ۲ نفر، از مخلوط ۳۰ گرم کره و یک-چهارم پیمانه روغن استفاده کنید. دقت داشته باشید مرحله چرب‌کردن ظرف و ریختن کره ذوب‌شده روی مرغ حذف می‌شود.
"

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها