slider image
slider image
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
حرارت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


کرپ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کرپ

برای 2 نفر

مواد اولیه کرپ

آرد سفید (آرد شیرینی پزی(آرد قنادی))

نصف پیمانه

تخم مرغ

1 عدد کوچک

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

کره (ذوب‌شده)

1 قاشق غذاخوری

شیرگاو

دو‌سوم پیمانه

طرز تهیه کرپ

مرحله1

ابتدا کره را در یک تابه بیندازید و روی اجاق بگذارید به محض اینکه کره ذوب شد شعله را خاموش کنید.

مرحله2

آرد، وانیل، شیر، تخم‌مرغ و کره‌ ذوب‌شده را در کاسه‌ای بریزید و خوب هم‌بزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.

مرحله3

یک تابه نچسب روی اجاق بگذارید و از مواد به اندازه‌ یک ملاقه کوچک بردارید و کف تابه پهن کنید. بعد از این که یک طرف کرپ پخته شد آن را بگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.

  • این کار را آنقدر انجام دهید که مواد تمام شوند.

مرحله4

بعد از اتمام پخت کرپ‌ها می‌توانید آن‌ها را با شکلات، مارمالاد، عسل، خامه یا انواع میوه میل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها