slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


کشک و خیار

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کشک و خیار

برای 2 نفر

مواد اولیه کشک و خیار

گردو (مغز شده)

30 گرم

کشمش

یک‌چهارم پیمانه

خیار سبز

3 عدد متوسط

کشک

200 گرم

ریحان (تازه و ساطوری)

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

زیره سیاه (در صورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کشک و خیار

آماده سازی

مرحله 1

  1. در صورتی که از کشک خشک استفاده می کنید، آن را بخیسانید و میکس کنید.
  2. خیار و پیاز را خوب بشویید، سپس آن ها را پوست گرفته و جداگانه رنده کنید.
  3. ریحان را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.
  4. گردو را رنده یا آسیاب کنید.

طرز تهیه

مرحله 1

پیاز، خیار و ریحان را به همراه کشک مایع ( یا کشک خیس خورده و میکس شده) مخلوط کنید.

مرحله 2

گردو آسیاب شده، نعناع خشک، کشمش و در صورت تمایل زیره را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

  • غلظت غذا به خودتان بستگی دارد. 

نوش جان!

نکته‌ها

میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها