این دستور را درست کردی؟
کرپ سوخاری با خرما و گردو
مواد اولیه کرپ سوخاری با خرما و گردو
برای 2 نفرکرپ
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
مواد لازم برای سرخ کردن کرپ
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
مواد میانی
30 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
18 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرپ سوخاری با خرما و گردو
طرز تهیه مواد میانی کرپ خرما و گردو
مرحله 1
ابتدا کره را در ماهیتابه ریخته و پس از آب شدن، خرمای هسته گیری شده را در آن تفت داده تا رنگش تغییر کند و نرم شود.
مرحله 2
هل و دارچین را به خرما افزوده و مجددا تفت دهید؛ سپس گردوی خرد شده و کنجد را هم به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.
طرز تهیه کرپ
مرحله 1
همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید؛ دقت کنید که نباید در آن روغن بریزید و باید بدون روغن باشد. از مایه یک یا دو ملاقه در ماهیتابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد در کف ماهیتابه پخش شود، زمانی که یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگرش را بپزید.
طرز تهیه کرپ خرما و گردو
مرحله 1
خرما و گردو از قبل آماده شده را داخل کرپها گذاشته و کرپها را رول کنید.
مرحله 2
بعد آنها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و نمک بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید، سپس در روغن زیاد به صورت شناور سرخ کنید. نوش جان
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها