slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
22 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کرپ سوخاری با خرما و گردو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کرپ سوخاری با خرما و گردو

برای 2 نفر

کرپ

آب

یک‌چهارم پیمانه

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

شیرگاو

2 پیمانه

شکر

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 پیمانه

مواد لازم برای سرخ کردن کرپ

آرد سوخاری

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

یک‌چهارم پیمانه

تخم مرغ

2 عدد متوسط

مواد میانی

کره

30 گرم

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

دارچین (پودر )

1 قاشق چای‌خوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

خرما

18 عدد متوسط

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرپ سوخاری با خرما و گردو

طرز تهیه مواد میانی کرپ خرما و گردو

مرحله 1

ابتدا کره را در ماهیتابه ریخته و پس از آب شدن، خرمای هسته گیری شده را در آن تفت داده تا رنگش تغییر کند و نرم شود.

مرحله 2

هل و دارچین را به خرما افزوده و مجددا تفت دهید؛ سپس گردوی خرد شده و کنجد را هم به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.

طرز تهیه کرپ

مرحله 1

همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید؛ دقت کنید که نباید در آن روغن بریزید و باید بدون روغن باشد. از مایه یک یا دو ملاقه در ماهیتابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد در کف ماهیتابه پخش شود، زمانی که یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگرش را بپزید.

طرز تهیه کرپ خرما و گردو

مرحله 1

خرما و گردو از قبل آماده شده را داخل کرپ‌ها گذاشته و کرپ‌ها را رول کنید.

مرحله 2

 بعد آن‌ها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و نمک بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید، سپس در روغن زیاد به صورت شناور سرخ کنید. نوش جان

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها