slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


خورش داوود پاشا

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش داوود پاشا

برای 2 نفر

برای خورش

پیاز

1 عدد متوسط

آب (جوش)

3 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

رب انار

2 قاشق غذاخوری

نعنا خشک

1 قاشق مرباخوری

برای قلقلی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

آرد نخودچی (یا آرد سوخاری)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش داوود پاشا

آماده‌سازی

  1. پیازها را بشویید و پوست بگیرید.
  2. برای تهیه کوفته قلقلی پیاز را رنده کرده و برای تهیه خورش پیاز را نگینی خرد کنید.
  3. برای تهیه این خورش ابتدا باید کوفته قلقلی درست کنید.آب پیاز رنده‌شده را بگیرید. (برای این کار می‌توانید پیاز را لای یک پارچه تمیز بریزید و آن را فشار دهید تا آبش جدا شود.). در کاسه‌ای، گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد مخلوط کنید و خوب ورز دهید. با دست، کمی از مواد بردارید و قلقلی‌های کوچکی درست کنید، بعد این قلقلی‌ها را در ظرفی بچینید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند و موقع سرخ‌کردن ترک نخورند.

مراحل پخت

مرحله 1

بعد از گذشت 1 ساعت در تابه‌ای روغن بریزید، کوفته قلقلی‌ها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا برای تهیه خورش، در قابلمه‌ روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس پیاز نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا بلوری شود.

مرحله 3

آرد و نعناخشک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 4

رب انار را به‌همراه آب، داخل قابلمه بریزید و هم‌بزنید. بعد کوفته قلقلی‌های سرخ‌شده را اضافه کنید وکمی هم نمک در غذا بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بپزد و جابیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان نمک، روغن و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. میزان ترش یا ملس شدن این غذا به رب انار آن بستگی دارد، اگر رب انار شما شیرین باشد مزه غذا هم به‌نسبت کمی شیرین می‌شود.
  3. درصورت تمایل بسته به میزان ترشی یا شیرینی رب انار می‌توانید مقداری شکر اضافه کنید تا به مزه دلخواه خود برسید.
  4. مقدار رب انار بسته به غلظت آن می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد.اگر رب انار شما رقیق است می‌توانید بسته به ذائقه خود میزان آن را بیشتر کنید.
  5. اگر در هر مرحله از پخت، نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبِ جوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها