این دستور را درست کردی؟
دوپیازه گوشت
مواد اولیه دوپیازه گوشت
برای 2 نفرمواد اولیه دوپیازه گوشت
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
300 گرم
4 قاشق غذاخوری
نصف عدد بزرگ
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
طرز تهیه دوپیازه گوشت
مرحله 1
پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. در قابلمه یا تابه روغن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود، سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید، سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. در مرحله بعد گوشت خرد شده را اضافه کنید و آن را سرخ کنید، سپس تمام ادویه ها به جز زنجبیل و نمک، یعنی میخک، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زیره ساییده، دارچین، هل سبز و فلفل سیاه را اضافه کنید و همراه با گوشت تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
مرحله 2
ماست را همراه با 2 پیمانه آب جوش به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را کم کنید تا به آرامی کاملا بپزد و به روغن بیفتد، اواسط زمان پخت، زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل بزنید. اگر از ابتدا نمک بریزید ممکن است باعث سفتی و نپختن گوشت بشود. بعد از پخت در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل تزیین کنید. نوش جان.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها