slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
240 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


دوپیازه گوشت

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دوپیازه گوشت

برای 2 نفر

مواد اولیه دوپیازه گوشت

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

2 عدد متوسط

گوشت گوسفند (یا گوشت گوساله)

300 گرم

ماست

4 قاشق غذاخوری

دارچین (چوب)

نصف عدد بزرگ

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز (ساییده)

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

هل (دانه)

3 عدد متوسط

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

زنجبیل تازه (رنده‌شده)

1 قاشق مرباخوری

زیره سیاه (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

میخک

2 عدد متوسط

طرز تهیه دوپیازه گوشت

مرحله 1

پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. در قابلمه یا تابه روغن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود، سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید، سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. در مرحله بعد گوشت خرد شده را اضافه کنید و آن را سرخ کنید، سپس تمام ادویه ها به جز زنجبیل و نمک، یعنی میخک، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زیره ساییده، دارچین، هل سبز و فلفل سیاه را اضافه کنید و همراه با گوشت تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.

مرحله 2

ماست را همراه با 2 پیمانه آب جوش به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را کم کنید تا به آرامی کاملا بپزد و به روغن بیفتد، اواسط زمان پخت، زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل بزنید. اگر از ابتدا نمک بریزید ممکن است باعث سفتی و نپختن گوشت بشود. بعد از پخت در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل تزیین کنید. نوش جان.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها