slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


املت قیسی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت قیسی

برای 2 نفر

مواد اولیه املت قیسی

قیسی

10 عدد متوسط

تخم مرغ

4 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیره انگور (یا شیره خرما)

2 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

دارچین (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

کره

50 گرم

طرز تهیه املت قیسی

آماده سازی

مرحله 1

  1. قیسی‌ها را بشویید و نگینی خرد کنید.
  2. در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را به همراه کنجد، شیر و نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

مرحله 1

در تابه کره بریزید تا آب شود. قیسی‌ها را تفت دهید، بعد مقداری شیره به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم نرم شوند.

مرحله 2

تخم‌مرغ را روی قیسی بریزید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم روی تخم‌مرغ ببندد. در هنگام سرو املت، آن را با مقداری پودر دارچین تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها