slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مصر

این دستور را درست کردی؟


خوراک باقلا زرد

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خوراک باقلا زرد

برای 2 نفر

مواد اولیه خوراک باقلا زرد

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

باقلای زرد

یک و نیم پیمانه

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خوراک باقلا زرد

مرحله1

ابتدا باقلاها را درون قابلمه بریزید تا بپزند.وقتی پختِ باقلاها به نیمه رسید، در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.بعد زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید؛ سپس این ترکیب را در قابلمه باقلا بریزید، نمک بزنید و بگذارید خوب بپزند و آب باقلا تمام شود.

مرحله2

در مرحله آخر باقالاها را با گوشتکوب له کرده، در بشقاب بریزید و در صورت تمایل با روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید.نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آب‌جوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها