آش ترش گلستان
این دستور را درست کردی؟
آش آلوچه مرکزی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش آلوچه مرکزی
برای 2 نفرمواد اولیه آش آلوچه مرکزی
نمک
1 قاشق چایخوری
گوجه سبز (آلوچه) (آلوچه خشک)
50 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
برنج
نصف پیمانه
نعنا خشک
1 گرم
سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، گشنیز)
150 گرم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
روغن مایع
1 گرم
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
لپه
یکچهارم پیمانه
آب
1 گرم
طرز تهیه آش آلوچه مرکزی
آماده سازی
مرحله 1
- لپه و برنج را پاک کنید و بشویید.
- تره، جعفری، اسفناج و گشنیز را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- پیاز را شسته، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
لپه و برنج را در مقداری آب، جداگانه بپزید.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
پس از پخت کامل برنج به آن لپه، سبزیها، نمک، فلفل، پیازداغ و آلوچه را اضافه کنید و اجازه دهید، آش جا بیفتد.
مرحله 4
نعناع داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود.)
مرحله 5
در نهایت آش را با نعناداغ تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میتوان در این آش از گوشت هم استفاده کرد. برای این منظور گوشت باید جداگانه پخته شده و در هنگام اضافه کردن سبزی آش به باقی مواد افزوده شود. (به طریقه پخت گوشت مراجعه کنید.)
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید بههمان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی ) استفاده کنید.
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
- در این آش از ترشی آلوچه هم بهعنوان چاشنی استفاده میشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها