slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
100 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
مرکزی

این دستور را درست کردی؟


آش آلوچه مرکزی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش آلوچه مرکزی

برای 2 نفر

مواد اولیه آش آلوچه مرکزی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه سبز (آلوچه) (آلوچه خشک)

50 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

برنج

نصف پیمانه

نعنا خشک

1 گرم

سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، گشنیز)

150 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

1 گرم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

لپه

یک‌چهارم پیمانه

آب

1 گرم

طرز تهیه آش آلوچه مرکزی

آماده سازی

مرحله 1

  1. لپه و برنج را پاک کنید و بشویید.
  2. تره، جعفری، اسفناج و گشنیز را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  3. پیاز را شسته، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

لپه و برنج را در مقداری آب، جداگانه بپزید.

مرحله 2

پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

پس از پخت کامل برنج به آن لپه، سبزی‌ها، نمک، فلفل، پیازداغ و آلوچه را اضافه کنید و اجازه دهید، آش جا بیفتد.

مرحله 4

نعناع داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود.)

مرحله 5

در نهایت آش را با نعناداغ تزیین کرده و سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. می‌توان در این آش از گوشت هم استفاده کرد. برای این منظور گوشت باید جداگانه پخته شده و در هنگام اضافه کردن سبزی آش به باقی مواد افزوده شود. (به طریقه پخت گوشت مراجعه کنید.)
  2. به‌جای برنج دانه کامل می‌توانید به‌همان میزان از برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی ) استفاده کنید.
  3. اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
  4. در این آش از ترشی آلوچه هم به‌عنوان چاشنی استفاده می‌شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها