slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش آلو و گردو سمنان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش آلو و گردو سمنان

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش آلو و گردو سمنان

آبغوره

یک‌چهارم پیمانه

شکر

نصف پیمانه

رب انار

1 قاشق غذاخوری

گردو

100 گرم

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آلو بخارا

100 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد بزرگ

آب

به میزان لازم

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

150 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش آلو و گردو سمنان

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس قیمه‌ای خردش کنید.

  2. آلو را بشویید و در یک کاسه آب حدود 10 دقیقه بخیسانید.

  3. پیاز را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس آن را به صورت رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

  4. گردو را رنده یا آسیاب کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا نیمی از پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد به آن نصف زردچوبه را بزنید.

مرحله 2

گوشت را در پیاز تفت دهید، سپس به آن آب اضافه کنید تا بجوشد.

مرحله 3

آب که جوشید، گردو را به گوشت اضافه کنید تا باهم بپزند.

مرحله 4

در ظرفی جداگانه، نیم دیگر پیاز را سرخ کنید، بعد نصف دیگر زردچوبه را بزنید و آلو بخارا را در آن بریزید و تفت دهید. در ادامه شکر و آبغوره را اضافه کرده و بعد از چند غل حرارت را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید.

  • میتوانید شکر و آبغوره را در پایان پخت به همراه رب انار اضافه کنید.

مرحله 5

وقتی گوشت پخت، مخلوط آلو آماده شده در مرحله قبل را اضافه کنید.

مرحله 6

در نهایت رب انار را در خورش بریزید و اجازه دهید غذا خوب بجوشد تا مزه‌دار شود و جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می‌یابد.

  2. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها