این دستور را درست کردی؟
آش ماست آذربایجان شرقی
مواد اولیه آش ماست آذربایجان شرقی
برای 2 نفرمواد اولیه آش ماست آذربایجان شرقی
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
100 گرم
50 گرم
1 قاشق چایخوری
50 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
به میزان لازم
یکسوم پیمانه
طرز تهیه آش ماست آذربایجان شرقی
مرحله 1
نخود و لوبیا را با مقدار مناسبی آب در قابلمههای جداگانه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید. آب که به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزند و نرم شوند. بلغور را هم در قابلمهای دیگر با مقدار مناسبی آب بپزید تا لعاب بیندازد.
مرحله 2
به انتهای پخت حبوبات که نزدیک شدید، اسفناج را ساطوری خرد کنید و به همراه نخود و لوبیا که پخته و نرم شدهاند، به بلغور اضافه کنید. درِ قابلمه را باز بگذارید تا آش غلیط شود و جا بیفتد.
مرحله 3
پیاز را نگینی خرد کنید. کمی روغن در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گرم شود، سپس پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بلوری شوند. نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه بریزید و کمی دیگر تفت دهید، بعد این ترکیب را به آش اضافه کنید. اجازه دهید 2 الی 3 دقیقه دیگر هم آش با پیاز بپزد، بعد کشک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کشک به صورت یک نواخت در آش حل شود.
مرحله 4
حالا نمک آش را اندازه کنید و در ظرف سرو بکشید و با نعناداغ و کشک تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
بهتر است نخود و انواع لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در مقدار مناسبی آب (تا سطح روی حبوبات) بخیسانید. در این مدت چند بار آبشان را عوض کنید. این کار به بهتر پختنِ حبوبات کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها