slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


شربت گاوزبان و بادرنجبویه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت گاوزبان و بادرنجبویه

برای 2 نفر

برای شربت گاوزبان و بادرنجبویه

آب

2 پیمانه

عرق بیدمشک

نصف پیمانه

نبات (خردشده)

1 پیمانه

بادرنجبویه

نصف پیمانه

گلاب

نصف پیمانه

گل گاو زبان

نصف پیمانه

برای شربت سیب و زرشک و آب‌لیمو

آب (خنک)

به میزان لازم

یخ (قطعه)

6 عدد متوسط

طرز تهیه شربت گاوزبان و بادرنجبویه

مرحله1

گل گاوزبان و بادرنجبویه را با مقداری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. اجازه دهید مواد خوب رنگ پس بدهند و آب هم به‌جوش آید.

مرحله2

در این مرحله جوشانده گل گاو زبان و بادرنجبویه را از صافی عبور دهید، بعد به همراه گلاب، عرق بیدمشک و نبات به همان ظرف قبلی برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله3

برای سرو، مقداری از شربت غلیظ‌شده را به همراه یخ در لیوان بریزید و با آب رقیق کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان نبات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان می‌ریزید و با آب رقیق می‌کنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرین‌تری خواهید داشت.
  3. درصورتی که می‌خواهید باقیمانده شربت را در دفعات بعد استفاده کنید، آن را در ظرف دربسته‌ای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر در زمان استفاده بعدی شربت بسیار سفت بود با کمی آب‌جوش آن را رقیق کنید. آب‌جوش را کم کم اضافه کنید تا کمی رقیق و قابل استفاده شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها