slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


شربت گاوزبان و بادرنجبویه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت گاوزبان و بادرنجبویه

برای 2 نفر

برای شربت گاوزبان و بادرنجبویه

آب

2 پیمانه

عرق بیدمشک

نصف پیمانه

نبات (خردشده)

1 پیمانه

بادرنجبویه

نصف پیمانه

گلاب

نصف پیمانه

گل گاو زبان

نصف پیمانه

برای شربت سیب و زرشک و آب‌لیمو

آب (خنک)

به میزان لازم

یخ (قطعه)

6 عدد متوسط

طرز تهیه شربت گاوزبان و بادرنجبویه

مرحله1

گل گاوزبان و بادرنجبویه را با مقداری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. اجازه دهید مواد خوب رنگ پس بدهند و آب هم به‌جوش آید.

مرحله2

در این مرحله جوشانده گل گاو زبان و بادرنجبویه را از صافی عبور دهید، بعد به همراه گلاب، عرق بیدمشک و نبات به همان ظرف قبلی برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله3

برای سرو، مقداری از شربت غلیظ‌شده را به همراه یخ در لیوان بریزید و با آب رقیق کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها