slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


نیمرو برگر

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه نیمرو برگر

برای 2 نفر

مواد اولیه نیمرو برگر

خیارشور

به میزان لازم

پودر سوخاری

2 قاشق غذاخوری

نمک

به میزان لازم

گوجه فرنگی

به میزان لازم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

سس خردل

1 قاشق مرباخوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

تخم مرغ

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

کاهو

به میزان لازم

نان همبرگر

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه نیمرو برگر

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید و پوست بگیرید بعد آن را رنده کنید و آبش را بگیرید.

مرحله 2

گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید، بعد مواد را گرد و پهن کنید.

مرحله 3

خیار شور را خرد کنید.

مرحله 4

گوجه و کاهو را بشویید. گوجه را ورقه ای و کاهو را در ابعاد دلخواه خرد کنید.

مرحله 1

در تابه مقداری روغن بریزید و دو طرف همبرگر را در آن سرخ کنید. در همین حین، در یک تابه دیگر هم یک تخم مرغ را نیمرو کنید.

مرحله 2

نان را برش بزنید و وسط آن سس خردل بریزید، بعد خیار شور، گوجه ورقه شده، کاهو و همبرگر را لای نان بچینید و روی همبرگر نیمروی آماده شده بگذارید.

نکته‌ها

  1. اگر تابه گریل دارید، می توانید همبرگر را در تابه گریل، بدون استفاده از روغن بپزید.
  2. درصورت تمایل به مخلوط گوشت و ادویه ها هم سس خردل بزنید و ورز دهید.
  3. برای پهن کردن گوشت همبرگر میتوانید آن را روی سطح صاف یا بین دو دست گرد کنید.
  4. برای اینکه به دست نچسبد میتوانید آن را بین دو کیسه باز کنید.
  5. درصورتی که قالب مخصوص همبرگرزن دارید از آن استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها