slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
بریتانیا-چین-آمریکا

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ تخم ‌رغ با سس

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ تخم ‌رغ با سس

برای 2 نفر

مواد اولیه ساندویچ تخم‌مرغ با سس

پیاز

1 عدد متوسط

جعفری

3 قاشق غذاخوری

فلفل سبز

2 عدد متوسط

سس کچاپ

1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نان تست

8 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ تخم ‌رغ با سس

مرحله 1

مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بپزید.

مرحله 2

در این فاصله جعفری، پیاز و فلفل سبز را بشویید و خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را پس از پخت، پوست بگیرید، با چاقو ریز کنید و در کاسه‌ای بریزید. سس کچاپ، مایونز، جعفری، پیاز، فلفل سبز، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود. مخلوط را روی نان تست بریزید و سرو کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان سس، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها