slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


اشکنه آرد دستمال

3

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اشکنه آرد دستمال

برای 2 نفر

مواد اولیه اشکنه آرد دستمال

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

آب

3 پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

3 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه اشکنه آرد دستمال

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس زردچوبه و آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 2

حالا نمک، فلفل و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد، سپس نان را در آن تلیت کرده و میل کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کنداما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد. .
  4. می‌توانید از نان خشک برای این غذا استفاده کنید.

سلام وقت بخیر، تشکر از دستورات خیلی خوب و خوشمزتون، در ارتباط با این اشکنه چیکار کنیم که آرد گوله نشه؟

Melika Athari۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها