این دستور را درست کردی؟
بورانی پاغازه
مواد اولیه بورانی پاغازه
برای 2 نفر1 پیمانه
2 عدد متوسط
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه بورانی پاغازه
آماده سازی
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را خرد و سیر را رنده کنید.
- پاغازه را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
مرحله 1
در ظرفی مناسب مقدار کمی آب بریزید و پاغازه ها را بپزید، سپس آن ها را آب کش کنید تا تلخی پاغازه گرفته شود.
مرحله 2
در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. سپس به پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید بعد سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله 3
حالا پاغازه های آبکش شده را به پیاز و سیر اضافه کنید. نصف پیمانه آب روی آن ها بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید مزه ها به خورد پاغازه بروند و آب غذا هم کشیده شود.
مرحله 4
بعد از اینکه آب غذا جمع شد، بین پاغازه ها را باز کرده و تخم مرغ ها را به همراه کمی روغن به پاغازه اضافه کنید. حالا درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ببندد.
- در کنار این غذا می توانید ماست و نان سرو کنید.
نوش جان
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت غذا نیاز بود به غذا آب بیشتری اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها