slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
کرمانشاه

این دستور را درست کردی؟


بورانی پاغازه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بورانی پاغازه

برای 2 نفر

آب

1 پیمانه

تخم مرغ

2 عدد متوسط

گیاه پاغازه

200 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر

3 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بورانی پاغازه

آماده سازی

  1. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را خرد و سیر را رنده کنید.
  2. پاغازه را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

مرحله 1

در ظرفی مناسب مقدار کمی آب بریزید و پاغازه ها را بپزید، سپس آن ها را آب کش کنید تا تلخی پاغازه گرفته شود.

مرحله 2

در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. سپس به پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید بعد سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله 3

حالا پاغازه های آبکش شده را به پیاز و سیر اضافه کنید. نصف پیمانه آب روی آن ها بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید مزه ها به خورد پاغازه بروند و آب غذا هم کشیده شود.

مرحله 4

بعد از اینکه آب غذا جمع شد، بین پاغازه ها را باز کرده و تخم مرغ ها را به همراه کمی روغن به پاغازه اضافه کنید. حالا درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ببندد.

  •  در کنار این غذا می توانید ماست و نان سرو کنید.

نوش جان

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت غذا نیاز بود به غذا آب  بیشتری اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها