این دستور را درست کردی؟
فسنجان باقلا
مواد اولیه فسنجان باقلا
برای 2 نفرمواد اولیه فسنجان باقلا
به میزان لازم
1 عدد متوسط
به میزان لازم
2 عدد متوسط
به میزان لازم
به میزان لازم
100 گرم
به میزان لازم
250 گرم
طرز تهیه فسنجان باقلا
آماده سازی
مرحله 1
- باقالا را بشویید و هر دو پوست آن را جدا کنید.
- گردو را بکوبید. (میتوانید آن را رنده یا آسیاب کنید.)
- پیاز و بادمجان (درصورت تمایل) را بشویید و پوست بگیرید سپس آنها را جداگانه رنده کنید.
روش اول پخت (بدون بادمجان)
مرحله 1
باقلا، گردو، پیاز، رب انار، نمک و فلفل را به همراه آب داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند تا باقلا بپزد و گردو به روغن بیفتد و خورش غلیظ شود.
روش دوم پخت (با بادمجان)
مرحله 1
باقلا را با مقداری آب بپزید.
مرحله 2
در قابلمهای دیگر بادمجان و پیاز رنده شده مخلوط کنید، کمی آب بریزید و اجازه دهید چند غل بزنند.
مرحله 3
حالا گردو و رب انار را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند.
مرحله 4
در آخر باقالای پخته شده، نمک و فلفل را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- در بعضی مناطق داخل این غذا بادمجان میریزند.
- بعد از رنده کردن بادمجان، به آن کمی نمک بزنید و بگذارید عرق کند بعد آن را خوب بشویید. (این کار برای گرفتن تلخی بادمجان است.)
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها