slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


فسنجان ماهی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فسنجان ماهی

برای 2 نفر

رب انار

2 قاشق غذاخوری

گردو (مغز شده)

50 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

فیله ماهی

2 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فسنجان ماهی

آماده‌سازی

ماهی را بشویید.گردو را آسیاب یا رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید تا گرم شود و گردو را در روغن تفت دهید، سپس رب انار، نمک و مقداری آب به آن اضافه کنید و در ب ظرف را بگذارید تا آب به‌چوش آید و گردو روغن بیندازد.

مرحله 2

در این فاصله در تابه‌ای روغن بریزید و دو طرف ماهی را سرخ کنید. وقتی گردو به روغن افتاد، ماهی سرخ‌شده را به خورش اضافه کنید. اجازه دهید خورش کمی بجوشد تا ماهی مزه‌دار شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها