این دستور را درست کردی؟
خورش فسنجان گردو با مرغ
مواد اولیه خورش فسنجان گردو با مرغ
برای 2 نفربرای قلقلی
1 عدد کوچک
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
100 گرم
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
برای مرغ
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه خورش فسنجان گردو با مرغ
آمادهسازی
مرحله 1
برای مزهدارکردن مرغ، پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. مرغ را مکعبی یا بزرگتر خردکنید و بشویید. حالا پیاز و مرغ را در کاسهای بریزید، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و بهمدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدارشود.
مرحله 2
دراین فاصله، برای تهیه فسنجان، پیاز را بشویید و پوست بگیرید. گردو را با چرخگوشت، دو بار چرخ کنید، بعد پیاز را چرخ کنید تا گردوهایی که داخل چرخ گوشت ماندهاند، خارج شوند.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. گردو و پیاز چرخشده را با هم در قابلمه تفت دهید تا کمی رنگشان تغییر کند و بوی خامی آنها گرفتهشود.
مرحله 2
بعد رب انار را به گردو و پیاز اضافه کنید و تفت دهید، سپس آب بریزید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید سس آمادهشده روی حرارت ملایم بپزد و کمی غلیظ شود.
مرحله 3
حالا شکر و نمک را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا شکر حل شود.
مرحله 4
دراین فاصله، در تابهای روغن بریزید تا داغ شود، سپس مرغ مزهدارشده را از پیاز جدا کرده و در روغن سرخ کنید و در قابلمه خورش بریزید و درب ظرف را ببندید؛ اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم در سس بپزد و مزه بگیرد. وقتی خورش به روغن افتاد غذا آماده سرو است. نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- مقدار رب انار بسته به غلظت آن میتواند کمتر یا بیشتر شود.
- مقدار شکر بسته به ترشی یا شیرینی رب انار و ذائقه شما قابل تغییر است؛ بهتر است شکر را کمکم اضافه کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.
- درصورت تمایل میتوانید اواخر پخت کمی هم زعفران دمکرده به خورش اضافه کنید.
- درصورتی که چرخگوشت در دسترس ندارید میتوانید از غذاساز یا آسیاب یا حتی رنده استفاده کنید.
- اگر در هر مرحله از پخت، نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبِ سرد استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها