این دستور را درست کردی؟
پاستا فتوچینی با قارچ
مواد اولیه پاستا فتوچینی با قارچ
برای 2 نفربرای پاستا
250 گرم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
برای سس
1 قاشق چایخوری
2.5 پیمانه
70 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
200 گرم
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا فتوچینی با قارچ
مرحله 1
در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود.
مرحله 2
آرد را به کره ذوب شده اضافه کرده و مدام هم بزنید تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله 3
در این مرحله شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد در شیر حل شده و گلوله گلوله نشود. در ادامه نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره سس را هم بزنید تا به غلظت برسد، سپس خامه را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
مرحله 4
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5
در حین جوشیدن پاستا، قارچها را خوب بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید. یک ماهیتابه نچسب روی گاز بگذارید تا گرم شود، قارچ ها را در آن بریزید و زیر و رو کنید تا نرم شده و آبشان کشیده شود (نیازی به استفاده از روغن نیست)، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید. در نهایت قارچها را در سس از قبل تهیه شده بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 6
پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. میتوانید به جای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول پاستا را در ظرف سرو بکشید بعد روی آن سس بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها