slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا فتوچینی با قارچ

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا فتوچینی با قارچ

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

برای سس

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

2.5 پیمانه

کره

70 گرم

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

قارچ

200 گرم

خامه

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا فتوچینی با قارچ

مرحله 1

در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود.

مرحله 2

آرد را به کره ذوب شده اضافه کرده و مدام هم بزنید تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله 3

در این مرحله شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد در شیر حل شده و گلوله گلوله نشود. در ادامه نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره سس را هم بزنید تا به غلظت برسد، سپس خامه را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

مرحله 4

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

در حین جوشیدن پاستا، قارچ‌ها را خوب بشویید و به صورت ورقه‌‌ای خرد کنید. یک ماهیتابه نچسب روی گاز بگذارید تا گرم شود، قارچ ها را در آن بریزید و زیر و رو کنید تا نرم شده و آبشان کشیده شود (نیازی به استفاده از روغن نیست)، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید. در نهایت قارچ‌ها را در سس از قبل تهیه شده بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 6

پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. می‌توانید به جای مخلوط کردن سس و پاستا با هم، اول پاستا را در ظرف سرو بکشید بعد روی آن سس بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها