slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کتلت ماهی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کتلت ماهی

برای 2 نفر

مواد اولیه کتلت ماهی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق غذاخوری

گلپر

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

فیله ماهی

400 گرم

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

نصف پیمانه

سبزی خشک (نعنا، شوید، مرزه، ترخون، ریحان)

2 قاشق غذاخوری

پیاز

300 عدد کوچک

طرز تهیه کتلت ماهی

مرحله 1

پوست ماهی را کاملا جدا کرده و گوشتش را چرخ کنید. سیب زمینی و پیاز را ریز رنده کرده و آب هر دو را بگیرید، سپس گوشت چرخ شده ماهی را به آنها اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، زیره و گل پر را اضافه کنید؛ سپس آرد و سبزی خشک را بیفزایید و همه مواد را با دست خوب ورز دهید.

مرحله 2

مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

مرحله 3

دستانتان را خیس کنید، سپس مواد را با دست به شکل کتلت در بیاورید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته‌ها

1- اگر مواد پس از ورز دادن هنوز شل بود کمی آرد گندم اضافه کنید تا حدی که مواد بافت مناسب را پیدا کنند.

2- اگر سبزی خشک های گفته شده را در منزل نداشتید میتوانید از نعنا و شوید خشک استفاده کنید.

 

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها