این دستور را درست کردی؟
ماهی انگشتی
مواد اولیه ماهی انگشتی
برای 2 نفرمواد اولیه ماهی انگشتی
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
400 گرم
2 عدد متوسط
طرز تهیه ماهی انگشتی
مرحله 1
ماهی را به صورت باریکه های یک سانتی ببرید و به آن نمک و فلفل بزنید، سپس در یک کاسه، آرد و بیکینگ پودر را با یک قاشق روغن و آب مخلوط کنید تا خمیری یکدست به غلظت ماست به دست آید. خلال های ماهی را داخل خمیر قرار داده و هم بزنید تا فیله ها به خوبی به خمیر آغشته شود، سپس در نشاسته ذرت بخوابانید تا حالت چسبندگی بگیرد.
مرحله 2
در یک ماهیتابه گود روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. ماهی های آغشته به خمیر و نشاسته ذرت را در روغن داغ و شناور سرخ کنید و بعد از پخت با کفگیر یا انبر آشپزی ماهی ها را بردارید. پیازچه را خرد کرده، سیر را ریز رنده کنید و به همراه فلفل چیلی ریز خرد شده در ماهیتابه تفت بدهید. پس از آن تکه های ماهی را به تابه برگردانید و یک قاشق چایخوری ترکیب پودر زنجبیل و پودر عصاره مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. دقت داشته باشید که زیاد نمک و فلفل نریزید زیرا عصاره مرغ خودش نمکی است.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها