این دستور را درست کردی؟
ماهی در شیر
مواد اولیه ماهی در شیر
برای 2 نفربرای سس
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
4 عدد متوسط
2 پیمانه
1 قاشق مرباخوری
100 گرم
طرز تهیه ماهی در شیر
مرحله1
ابتدا ترکیب نمک و فلفل را روی دو طرف فیله ماهی بپاشید و اجازه دهید در ظرفی از شیر به مدت60دقیقه در یخچال استراحت کند.فر را با دمای190درجه برای چند دقیقه گرم کنید، در این مدت کف یک ظرف نسوز را با مقداری کره چرب کنید.ماهی را از شیر در آورید و خوب در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمتهای ماهی آغشته به آرد سوخاری شود و کف ظرف نچسبد.
مرحله2
بعد از گذشت1ساعت، فر را با دمای190درجه برای چند دقیقه گرم کنید.ماهی را از شیر در آورید و خوب در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمتهای ماهی آغشته به آرد سوخاری شود و کف ظرف نچسبد.
مرحله2
کره را ذوب کنید، کف یک ظرف نسوز را با کمی کره چرب کنید.ماهی را در ظرف نسوز چربشده بگذارید و روی ماهی کره ذوبشده بریزید و به مدت30الی40دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.در زمان پخت مرتبا ماهی را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.زمانی که روی ماهی طلایی شد آماده است و میتوانید آن را از فر خارج کنید.
نکتهها
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- ماهی های پیشنهادی : فیله شیر، هامور، صبیتی، سرخو و ازون برون.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها