این دستور را درست کردی؟
ماهی اِستراگانف
مواد اولیه ماهی اِستراگانف
برای 2 نفرمواد اولیه ماهی اِستراگانف
4 عدد متوسط
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
3 قاشق غذاخوری
150 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ماهی اِستراگانف
آماده سازی
- پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- قارچها را بشویید و ورقهای خرد کنید.
- جعفری را پاک کنید، بشویید و ساطوری کنید.
- خامه و خردل را با هم مخلوط کنید.
- فیله ماهی را به شکل رشتههای باریک برش دهید و نیمی از نمک و فلفل را روی آن بپاشید.
مراحل پخت
مرحله1
در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، بعد پیاز را در آن سرخ کنید تا بلوری شود.قارچها را در پیاز بریزید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. نیمی از نمک و فلفل را به همراه آویشن اضافه کنید و تفت دهید، بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله2
در تابهای دیگر روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس ماهی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش برگردد.پس از آن ماهی را از ماهیتابه خارج نموده و در پیاز و قارچ بریزید و دوباره حرارت را روشن کنید.پس از این که ماهی و قارچ با هم تفت خوردند، ترکیب خامه و خردل را روی ماهی بریزید و با قاشق زیر و رو کنید؛ بهمحض اینکه جوش آمد جعفری را اضافه کنید، همبزنید و از روی حرارت بردارید. غذا آماده است.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- ماهیهای پیشنهادی: اوزون برون، هامور، شیر، زبیدی و سرخو.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها