این دستور را درست کردی؟
ماهی با سس ارده
مواد اولیه ماهی با سس ارده
برای 2 نفربرای ماهی
یکچهارم گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
4 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
برای سس
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف پیمانه
4 پیمانه
طرز تهیه ماهی با سس ارده
آمادهسازی
روی دو طرف فیله ماهی نمک و فلفل قرمز بپاشید و به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید.
در این فاصله پیاز و سیر را بشویید. پیاز را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.
سس ارده را هم آماده کنید. برای این کار، سیر رندهشده را در کاسهای با آبلیمو، ارده، فلفل سیاه و نمک خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. (میتوانید میزان آبلیمو را بنا بر سلیقه خودتان کم یا زیاد کنید، آبلیمو را کم کم اضافه کنید و سس را بچشید که بیش از حد ترش نشود.)
طرز تهیه
مرحله1
بعد از گذشت 15 دقیقه، ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود، سپس کف آن روغن بریزید و دو طرف ماهی را سرخ کنید (ماهی را با کفگیر یا انبر آشپزی بردارید تا روغن اضافی در تابه بریزد) و کنار بگذارید.
مرحله2
در تابه دیگری روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را تفت دهید تا بلوری شود. سس ارده را در پیاز بریزید و همبزنید؛ حالا ماهی را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا ماهی به همراه سس به مدت 5 تا 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزد و مزهها بهخورد هم بروند. بعد از پختِ ماهی آن را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل با کمی شوید خردشده تزیین کنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، آبلیمو، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها