این دستور را درست کردی؟
رولت مغز
مواد اولیه رولت مغز
برای 2 نفرمواد اولیه رولت مغز
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
2 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت مغز
آماده سازی
مرحله 1
- در یک کاسه تخممرغها را به همراه نمک، فلفل، شیر و آرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- مغز گوسفند را بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
مغز گوسفند را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، سرکه و مقداری آب در قابلمه مناسب بپزید تا بپزد و بافتش سفت شود.
مرحله 2
پس از این که مغز گوسفند پخت، با یک چنگال رگههای روی آن را بگیرید و آن را با چاقو کمی خرد کنید؛ همچین میتوانید مغز گوسفند را بکوبید.
مرحله 3
در یک تابه روغن بریزید و تخممرغ را کف ظرف پهن کنید، دقت کنید که ضخامت تخممرغ خیلی کم یا زیاد نباشد. درب تابه را ببندید تا تخممرغ کمی بسته شود.
مرحله 4
مغز گوسفند را روی تخم مرغ بریزید و دو طرف آن را روی هم بیاورید. غذای شما آماده است.
نکتهها
- میزان روغن، ادویهجات و نمک برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها