این دستور را درست کردی؟
ماهی سیرداغ
مواد اولیه ماهی سیرداغ
برای 2 نفرمواد اولیه ماهی سیرداغ
5 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
2.5 پیمانه
4 عدد متوسط
طرز تهیه ماهی سیرداغ
مرحله1
به دو طرف ماهی نمک و فلفل بپاشید و به مدت15دقیقه در یخچال بگذارید.در این فاصله سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.جعفری را پاک کنید، بشویید و خرد کنید.در کاسهای آب، آبنارنج، نمک و آرد را باهم ترکیب کنید، خوب همبزنید تا آرد حلشده و گلوله نشود.
مرحله2
بعد از گذشت15دقیقه، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس دو طرف ماهی را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.سیر را در باقیمانده روغنی که ماهی را در آن سرخ کردهاید، تفت دهید تا بوی سیر بلند شود؛ سپس زردچوبه و فلفل بزنید و تفت دهید.حالا ترکیب آرد و آبنارنجی که در مرحله قبل تهیه کردید را به سیرداغ اضافه کنید و همبزنید تا روی حرارت ملایم کمی غلیظ شود.
مرحله3
بعد تکههای ماهی سرخشده را در سس قرار دهید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید ماهی به مدت5الی10دقیقه به همراه سس بپزد و مزه بگیرد.در پایان در ظرف سرو کشیده و با جعفری ساطوری تزیین کنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
اگر آبنارنج در دسترس نبود، میتوانید از ترکیب آبپرتقال و آبلیمو استفاده کنید..- .
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها