slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن

این دستور را درست کردی؟


سیرداغ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیرداغ

برای 5 نفر

مواد اولیه سیرداغ

نمک ((در صورت تمایل))

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

سیر ((بوته))

1 عدد متوسط

روغن مایع

نصف پیمانه

طرز تهیه سیرداغ

مرحله 1

سیر را پوست بگیرید؛ رنده کرده، یا با پرس سیر له کنید.

مرحله 2

یک ماهیتابه گود را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به خوبی گرم شود، سپس روغن راخل تابه بريزيد تا داغ شود.

  • میزان روغن باید به اندازه ای باشد که روی سیرها را بپوشاند.

مرحله 3

پس از داغ شدن روغن، سیر و نمک (در صورت تمایل) را به آن اضافه كنيد و هم بزنید. در آخر زردچوبه را اضافه كنيد و تفت دهید.     

  • زردچوبه به طلایی رنگ شدن سیر داغ کمک می‌كند.
  • نمک به سیر داغ طعم بهتری می‌دهد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها