این دستور را درست کردی؟
قارچ سوخاری
مواد اولیه قارچ سوخاری
برای 2 نفرمواد اولیه قارچ سوخاری
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
13 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه قارچ سوخاری
مرحله 1
آرد، آویشن، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را در ظرفی مناسب بریزید و ترکیب کنید، بعد آب اضافه کنید و هم بزنید. (میزان آب باید در حدی باشد که مخلوط، غلظتی مثل ماست پیدا کند.)
مرحله 2
قارچها را در مخلوط بغلتانید، بعد درِ ظرف را بگذارید و به مدت حداقل 1 ساعت یا حداکثر 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 3
بعد از گذشت زمان استراحت مدنظر، قارچها را از مواد خارج کنید و در پودر سوخاری پانکو بزنید. در نهایت در یک قابلمه کوچک روغن بریزید (تاحدی که قارچها بتوانند در روغن شناور باشند)، وقتی روغن داغ شد قارچها را در روغن سرخ کنید.
نکتهها
- میزان نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- در صورت تمایل و برای اینکه پودر پانکو بهتر به قارچ بچسبد، پودر پانکو را در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید ا دانهها ریزتر شوند، سپس قارچ را در آن بغلتانید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها